Management Team

Het management team van ControlTalent.Net heeft als doel een professionele organisatie neer te zetten en te groeien naar een landelijke dekking met een prominente lokale aanwezigheid.

De directie heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de industriële automatisering.

De bedrijfsleiding wordt gevoerd door Marc Spijker. Marc is al lange tijd werkzaam in de wereld van de industriële automatisering en werkzaam geweest bij verschillende bekende landelijke systeem integrators.

Gezamenlijk hebben ze uitgebreide kennis om uw vraagstukken op te lossen.

Missie

Wij, ControlTalent.Net (CTN) strijden voor een levende techniek in Nederland. CTN, een (inter)nationale Hightech community voor flexibele on-site Industriële automatisering, heeft als doelstelling om continu de processen van de klant te verbeteren, zodat de klant ook internationaal slagvaardig kan blijven opereren. CTN zet proactieve hoog niveau talenten in die een passie hebben voor techniek, het een uitdaging vinden om IA vraagstukken op te lossen en kennis daarover te willen delen. CTN verzorgt ook de basis voor vraag en aanbod door middel van een unieke Challenge Base, hiermee kunnen vraagstukken voor de klant worden opgelost tot een business case.

Visie

CTN gelooft erin dat:
  • er aan het behoud van de industrie in Nederland iets gedaan kan worden door de beste talenten op gebied van IA te bundelen en samen te laten werken aan de mooiste technologische uitdagingen.
  • de Nederlandse industrie weer groter wordt en terug komt uit lage lonen landen (reshoring).
  • talenten en uitdagingen aantrekkingskracht op elkaar uitoefenen.
  • talenten zitten te wachten op een community waar ze samen kunnen komen en excelleren in hun technische kennis.
  • een goede balans tussen leven en werken, passie, innoveren en verbeteren gewenste waarden van talenten zijn.
  • werken en leven in elkaar overgaan.
  • als kennis word gedeeld op een serieuze en vermakende manier, de meest intelligente technologische business cases worden gecreëerd.